annicaj

Alla inlägg den 28 juli 2014

Av Annica - 28 juli 2014 18:00

Började med att bli bjuden på middag på Sjömärket av Anna och Sebastian. Vi mumsade en helt fantastisk helleflundra. Kockarna Kent och Pernilla gjorde ett fantastiskt jobb. Till efterrätt hemgjord gräddglass. Så utsökt god! Sebbe hyllade sin creme brul?. Mätta och belåtna strosade vi hem för att byta om och packa. Nästa stopp var Hamnlyckan där vi hämtade upp Gunnel. Nu bar det av ut till Jättholmarna. Äntligen!!!
Lite folk där just i kväll.
Det blev samling vid vårt altanbord. Både Gunnel och Åsa dök upp. Vi festade på ost och vin och cheeskake på hjortron och kaffe till.

Det är inte ofta man sitter ute i linne klockan tolv på natten utan att bli myggbiten på Jättholmarna. Men det gjorde vi denna kväll. Sedan sov vi lite si och så av värmen, hundar som bytte sovplatser och diverse ljud från olika håll i stugan ;-)

Måndag morgon startade med ett bad med hundarna på sann. De fick simma massor medan Anna och jag låg i och bara njöt. Hungern tvingade oss upp ur vattnet och hem till frukost.
Badomgång två gick till klipporna. Där blev det vågsurfning. Jag höll mig till kameran.

Badturen avslutades med en längre simtur genom hamninloppet till lilla stranden i hamnen. Anna klättrade upp på stora hamnstenen med blev snabbt nerjagad av ilskna tärnor som försvarade sina bon i närheten. Hon kan åka kana om hon måste ;-)
Snabb packning och hemfärd till +30 och stilla luft. Blev svimmfärdig av värmen på landbacken. På holmarna fläktade det.
På med ac! Aldrig använt den hemma tidigare.
Skönt med nystädat hus när vi kom hem.
Sonen stack på träningsmatch. Anna&Sebbe&Diriki for hem till Stockholm. Lasse tar några tag i fiskbutiken.
Blev själv hemma en stund.

Hörs!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Presentation

Länkar

Gästboken

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards