annicaj

Alla inlägg under januari 2014

Av Annica - 5 januari 2014 22:32

Har rensat lite och letat lite. Det är såååå skönt när man fyller en låda med skräp och får bort två lådor som stått alldeles för länge i en vrå.
Nästa move blev en tur till förrådet. Hittade en favoritmössa som jag stickat för några år sedan. Med resårstickad insida och slätstickad utsida. Sitter så bra.

Hittade också mina gamla favoritkängor. Nu får vintern komma på allvar :)

Har hållit mig varm i kväll med småkronornas match. Så spännande. Bara att konstatera att finnarna var hungrigast på slutet.

Blev en skogis på en timme idag med C. Hunden fick stanna hemma och ta en stilla promenad med husse. Han sträckte v bak igår när vi var på långis. Haltar varje gång han sovit en stund. Masserar försiktigt emellanåt vilket han verkar tycka om. Hade kanske varit bra med något smärtstillande.
våra djur börjar bli till åren. Molle 10 år, Asfari snart 8 år och fåglarna 15 och 13 år.
Nu en stor kopp kvällste. Jobb imorgon igen. Långhelg? Va är det????

Hörs!

Av Annica - 4 januari 2014 23:46

Av Annica - 4 januari 2014 23:18

Nästa stickprojekt ser ut så här nu.
En sjal med flikar stickad i M&K Fame Trend på stickor 4. Mönstret som du kan hitta på Drops.se är i rätstickning men jag valde att börja med slätstickning och flik två i rätst och flik tre slät igen. Blir läckra kontraster. Ska vara nio flikar totalt när den är klar.
Nu natta.
Hörs.

Av Annica - 4 januari 2014 14:29

Av Annica - 4 januari 2014 14:27

Sovmorgon. Pysslade om katten. Tömde varfickan på den renrakade pannan och sedan försöka få i honom medicin mot inflammation.
Han ser ut som Broder Tuck i Robin Hood :)
Efter det gofrukost och sedan ut i dimman.

Det blev en timmes promenad i skogen.
När vi kom hem var husse vaken så nu blev det em kaffe.
Missar nog asteroid svärmen vid 20.30 i kväll i riktning mot Karlavagnen. Alldeles för molnigt för att se nått. Men är det någon annan som lyckas se det så vore det kul att få det beskrivet om inte annat :)
Hockey semifinalen får vi inte missa heller. Duktiga småkronorna som kämpar väl!
Vi hörs!
Tjing!

Av Annica - 3 januari 2014 19:29

Äntligen gjort sista passet för veckan. Nu är jag ledig i helgen.
Var med Molle till veterinären idag. Han blev kvar där en timme för nedsövning och rensning av bulan i pannan. Lite trött var han när vi hämtade honom men nu är han som vanligt igen.
Har slumrat i fotöljen till och från. Skönt. Lasse och Emil for till camp igge för innomhus träning.
Skönt att få slappa ensam ett tag efter 8 intensiva arbetsdagar.

Hörs!

Av Annica - 2 januari 2014 22:32

Lämnade jobbet. For hem till en glad hund och en nyvaken gube. Pappersdag! Sorterat alla viktiga papper efter rätt år. Gjort viktiga kontorsgöromål. Tråkgöra!!!
Långpromenad. Grått, fuktigt och grishalt. Vi halkade runt en timme. Skönt att komma in och kunna slappna av i benen. Lasse lagade middag/lunch. Innan det var dags att packa om väskan och fara på jobbet igen.
Kvällen har gått fort i trevligt sällskap med roliga, tänkvärda och givande diskussioner. Så kul när man får aha-upplevelser och får se saker ur en annan vinkel.

Ringde vatarinären idag. Molle har en bula i pannan. Förmodligen en rejäl varböld efter ett sår från kattslagsmål tidigare i vinter. Kanske det sitter en klo i...
Håll en tumme för att katten kommer in imorgonbitti som vanligt så Lasse kan ta med honom in till veterinären. Jag möter upp där.
Håll en tumme att allt går bra.

Ovido - Quiz & Flashcards