annicaj

Alla inlägg den 9 maj 2013

Av Annica - 9 maj 2013 09:22

Rökdag, rökning av fisk alltså. Två sidor pepparlax var beställda och två sidor gravrökt. Tackar.

Och en hel del disk och textning och lite kaffedrickning. Mysigt i fiskbutiken den här tiden innan sommarens anstormning sätter igång....hoppas jag ;)


Hemma vid blev det trädgårdsarbete, service av cykeln. kedjan sträckas, kedjeskyddet rätas ut så inte tramporna skrapar i, tramporna smörjas. Klart så nu hörs det inte när jag cyklar längre. Hunden blev glad för han fick sig en springtur bredvid.


Hämtade sandpapper och lite rostiga redskap. putsade och slipade till de blänkte. Knippsade grenar sedan på prydnadsäppelträdet. Grenarna satte jag sedan som bågar över pionerna så att hundarna inte ska kliva sönder dem.

Delar av gräsmattand krattades. På baksidan plockade jag skräp och ställde in alla skidor och stavar. Visserligen ligger det fortfarande en liiiiten snöhög kvar men inget för skidåkning :)


Vi 4 dog jag på soffan efter lite middag. En timmes sömn innan det var dags att rasta hunden, duscha och skutta i yogakläderna. Sista passet för terminen :( men det kanske blir sommaryoga i byn. Längtar redan.


Idag en ny dag. Nu drar vi strax till Trolska Skogen för att vara med och sätta igång årets fix å piff där :)


Hörs.  

Ovido - Quiz & Flashcards