annicaj

Alla inlägg den 29 september 2011

Av Annica - 29 september 2011 12:01

Det har regnat i natt. Fichsiorna trivs med fukten. Jag är mindre begistrad.

Hälsade på mannen i fiskbutiken och textade några skyltar till honom. Idag går turen till Delsbo. Undrar om dellborna hittar dit nu när vi bytt dag? Hoppas på det bästa.


Fortsatte sedan med hunden ut i skogen. Traskade ut en korridor med tre föremål för ett uppletande. Första och sista hittade han ganska snabbt men den tredje hittade han inte. Jag traskade ut, hittade föremålet, lekte med det på vägen in och knaprade i mej en levergodis   inför stora ögon. Satte in honom i bilen och gick ut med tre föremål igen som var väl dolda denna gång. Gjorde ingen korridor utan bara ett spår rakt ut och tillbaka i samma spår med föremålen placerade nära, på mitten och längst ut.Det var alldeles vinstilla i skogen så det drev inte så mycket.

Tog ut hunden och rastade, skickade så och han sprang på vittringen. Kunde korrigera honom när han satte näsan i vädret och drog iväg rakt ifrån spåret i full fart.Han gjorde det tre fyra ggr. Kallade in och skickade om. När han arbetade rakt ut och vindade runt föremålen så fick han beröm. När alla föremålen var inne blev det kamplek!

Gjorde om samma sak på ny plats och med nya föremål. Denna gång sprang han efter min vittring och letade av ordentligt. Det närmaste föremålet blev svårast. En svart 2dm band som låg långt ner i blåbärsriset. han sprang och skuttade fram och tillbaka utan resultat. Kallade in honom och satte ner honom så att han fick ner flåset och koncentrationen. Sa sedan mycket lugnt leeeeta. Då doppade han nosen genast och promenerade runt och fick så lön för mödan. Kamplek med favvoleksaken en låååång stund.

Ute i skogen ringde telefonen. Min kolega kunde byta helg! Båda mycket nöjda med det. Det betyder att jag, Anna och Martin kan åka på Wirabrukslägret den 5-6 november!!!!! Skynda hem och boka plats på vandrarhemmet med alla vovarna!!!

Nu har vi nått att se fram emot i höstmörkret  

Vi hörs!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Presentation

Länkar

Gästboken

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards