annicaj

Alla inlägg den 1 september 2011

Av Annica - 1 september 2011 18:17

Vaknade i morse av regn och att det droppade-inne (indoor)! Efter lite letande hittade vi stället det droppade på. Hm, inget bra (no good). Skyddade allt som ev kunde bli blött. Inget bra om det ska fortsätta regna :(


När vi ätit frukost packade vi väskan med regnkläder - det började ljusna på himlen- och gav oss ut på promenad. Centrum via stranden. Nu hade vi ingen gps med utan bara en skiss över stan (no map) så vi traskade på i god fart. Efter en timmes promenerande stannade vi till här:

  Klitterbadet. Härlig strand - där det var hundförbud. (Klitterbath - no dogs alowed)

Vi traskade vidare och upptäkte att vi gått en km in på en återvändsgata (dead end), bara att gå tillbaka. Vidare in till centrum och genom de galma kvarteren (old town) med små låga trähus, så vackert.

Vi vände så och började gå tillbaka mot campingen - trodde vi. Vi gick och gick. Till slut stämde inget på den skissade bilden och där vi var (we were lost) så vi frågade en tjej som kom cyklande. Hon skrattade och berättade hur vi skulle gå. På vägen passerade vi en ica-butik där vi kunde proviantera innan vi äntligen hittade campingen.

En kopp kaffe och en energikaka satt gott. Solstolarna åkte ut och hunden "dog" framför markisen i solen.

Gick in på www.iform.se och mätte rundan(messure the promenade) vi gått. Den var 1,1 mil ! Tyckte det kändes i ben och fötter. Kycklingstuvning med makaroner smakade utsökt. Hunden slukade sitt mål mat, rullade ihop sig i passagerarstolen och har sovit en lång stund.

Nu är det dags att planera morgondagens resrutt, söderut igen då. Någon som har tips om resmål från Falkenberg och nedåt?

Vi höres!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Presentation

Länkar

Gästboken

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards