annicaj

Alla inlägg den 7 september 2011

Av Annica - 7 september 2011 14:09

Lättade från Växjö igår för att leda reda på några smultronställen vi hittat i en brochyr om Småland. Pelargonmuseer: STÄNGT åkte vidare, Byggvårdsbutiken:Stängt, Delikatessbutiken: Stängt! De kanske står utanför Fiskbutiken i Mellanfjärden och muttrar för att det är STÄNGT!


Åkte vidare och landade på bästa favoritcampingen i Åtvidaberg. Till och med hunden viftade glatt på svansen när han såg vart vi var.

Morsade på sonen som låg på rummet och var jätteförkyld. Tog med honom för att fylla våra kylskåp. Lämpade sedan av honom för han skulle visst se på fotboll-så ovanligt! Vi for till campingen, smällde i oss en varsin budapestbakelse (åt räk-smörgåstårta till lunch som vi också köpt på Lennarts Konditori i Eksjö). Drog sedan på gympadojorna och tog en gemensam tur på Hälsans Väg runt Åtvid. Den var 7km lång. Efter det skuttade hunden in i bilen satte sig i förarsätet och satt där resten av kvällen och tittade på alla människor och hundar som ständigt rör sig kring campingen. Vid nio hörde vi ett konstigt ljud därifrån. Drömmer han? Vi reste oss och kikade. På förarsätet står en malle fullt koncentrerad...och villt frustrerad... och nästan ylar - han var fööör ivrig för att få fram ett skall...där utanför  3m från bilen sitter en hare och mumsar på gräs, tar några skutt framåt och mumsar vidare. Hade en ruta varit öppen 3 mm hade han nog pressat sig ut.


Idag står matlagning och shopping på listan. aten är lagad och infryst och nu väntar vi bara på att Emil och Victor ska sluta så drar vi till storstaden och tömmer plånboken ;) jag tror Lasse bär ;)

Vi hörs!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Presentation

Länkar

Gästboken

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards