annicaj

Alla inlägg den 15 juni 2015

Av Annica - 15 juni 2015 22:11

Lång dag idag.Hemma vid 18. Blev snabbt förpassad till tvn på order av Anna. ( vilket är mycket vanligt förekommande till vardags....alltså att jag sätter mig framför tvn när jag ska äta tex.)
Konstigt men tvn var inte ett dugg intressant ikväll!
Lasse och ungarna stökade på i köket. När jag var nära att somna så hojtades det att det var mat. Kött och grönsaker från grillen och klyftpotatis. Så gott. Efterrätt min favotårta: jordgubbstårta. Oaaao snygg och supergod! Anna kan hon och med mormors hembakade tårtbotten. Till tårtan serverades en födelsedagspresent till mig:....tada!!!! En resa för två till Menorka i slutet av augusti. Med hund och husvakt här hemma.
Undrar vem jag ska ta med mig ;0) ??? ?
Tack älskade Lasse och älskade ungar!!!
Nu har jag mål och delmål (hoppas jag) i sommar att se fram emot!
Tack, tack, tack!!!

Hörs!

Av Annica - 15 juni 2015 11:50

En fm vila. Frukost, lång hundpromenad. Hittade liljekonvaljer. Kunde inte låta bli. Plockae en liten men ljuvligt doftande bukett med hem. En annan bukett bestående av div kvistar och gräs som ska berika Flits liv. Lite att mumsa på.
Kollade till sådderna och blommorna också. Så mysigt att strosa i trädgården och få njuta av allt som dyker upp, sakta men säkert trots de kyliga vindarna. Det blir nog jordgubbar i sommar och lite, lite svarta vinbär och mängder med röda vinbär.

Em och kvällen spenderade vi i fiskbutiken. Alla inläggningar klara. Bara resten kvar....

Bygglovs bilarna dök upp också i kväll. De bor på hotellet och ska snickra i grannbyn. Spännande att se till hösten vad de åstadkommer under de fyra dagarna före midsommar.

Idag är en ny dag. Sitter i solen bredvid röken och njuter av en kopp kaffe. Strömming och pepparlax svettas där inne. Första rökningen av många den här veckan.

Lasse och Anna är på rymmen på hemligt uppdrag till Hudik. Bjuråker fanns också med på turen så vi får lite påfyllning av bröd inför sommaren.
Sebbe har dragit iväg på "tjänstefordonet" (gräsklipparen). Fint väder = klippdag för dem.
Temperaturen sjunker i röken. Dags att lägga på mer ved.

Hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards