annicaj

Alla inlägg den 3 september 2017

Av Annica - 3 september 2017 17:16

3.5 timmar flyg, 40 min taxi. Lunch. 1 tim färja. Så träffade vi Ingrid och Göran. Tsióne mötte vi på flygplatsen på Rhodos.
Panos kom och mötte oss. Lastade väskor, Lasse och Göran på Andreas lilla 3hjuliga lastbil som tog oss till vårt boende. Hm undrar hur vi ska bo???

Inget fel på utsikten! JÖSSES! Vi fick en tvåplans villa! med tre olika uteplatser. Skugga någonstans hela dagen. Noll insyn från grannar med utsikt över hela hamnen och alla resturangerna.
Enkelt och vackert möblerad. Lyx. Med fullt utrustat kök dessutom. Härligt.

Göran följde med oss ner till hamnen igen sedan vi inspekterat villan. På villande promenadvägar slingrade vi oss ner mellan hus och gränder. Shoppade frukostmat och kollade runt lite i byn.
Så började bi "bestigningen" till vår villa. Det är ca 100 trappsteg från hamnen och "hem" eller 1km extra om man vill gå med färre trappsteg.
Efter två dagar var våra lår och vader som timmerstockat. Suck och stön varje gång vi skulle resa oss upp eller ta trappor/backar utför. Aj, aj.
Men se det possitivt, träningsläger!

Väldigt skönt att stretcha muskler i skuggan på baksidan av huset i skuggan där det fläktar skönt.

Vi har kollat in de två stränderna som finns på gångavstånd, ätit oss igenom några resturanger (bara bra mat!), kollat in trevliga pubar och beskådat ett grekiskt bröllop med ca 600 gäster. Jösses vilket kalas! De höll på hela natten i hamnen så INGEN har sovit särskillt hårt i natt. Rätt var det var så small ett kanonskott så alla lättade från underlaget!

Mycket olika Jättebåtar lägger till eller passerar här hela tiden. Lasse trivs med att hålla koll från terrassen.

Nu är det två lata dagar kvar här innan vi börjar färden hemmåt mot Svedala, huset och djuren.
Ha det gott. Det har vi!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Kategorier

Presentation

Länkar

Gästboken

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards