annicaj

Alla inlägg den 3 april 2016

Av Annica - 3 april 2016 21:36

Finfrämmande idag av lillebror och av sonen. Det blev däckbyte på sonens bil medan jag tog en promenad/pass med hunden. Sedan gick vi ner på Hamnlyckan för att fika och lyssna på mini-mello med stora och små barn. Så roligt. Ett teaternummer blev plötsligt uppskjutet till sommaren t.ex Ett nummer bestod i att hela publiken fick blunda medan Agnes ringde med en klocka/skälla sedan fick publiken gissa vilken av de 4 Agnes pinglat med.
Mitt i Monikas berättarnummer fick en liten kille tillåtelse att gå på toa också. Och den berättelsen som var så spännande tog slut innan avslutande upplösning till Doris högljudda besvikelse: NEEEEJJJJ! !!!!
Ett musiknummer utvecklades till två 2 och 4 åringarna står på scenen i strålkastarljuset med ryggen mot publiken under hela låten. Ganska obekväma med allas handklapp och beskådande till musiken. Men de stod kvar till låten var slut sedan skyndade de sig till mamma och lättnaden.
Lotteriet drogs och Doris ropade ut vinnande lottnummer högt och tydligt. Ingen missade detta.
Underbara ungar! Fantastiska Mia och Monika som fixat fika, lotterier mm och Claes som ordnade med disco-ljus så alla glittrade coolt när de framträdde.
Livet på landet med blandade åldrar i en salig blandning. Underbart.
Hemma kokade vi jordärtskockor och morötter till mos med Frukost korv och morots och majroverasp till. Jättegott!
Surrade med brorsan om vår resa och hans påskäventyr.

Nu är det dags att rusta mig med sömn så jag orkar med Hudik tur imorgon bitti före jobbet.

Hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards