annicaj

Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Annica - 7 augusti 2011 21:23

Fredag: rökte två rökar fisk på fm. Tog en långpromenad i skogen med hundarna. Gick barfota på mjuka skogsvägar och stigar och njöt av känslan. Klev över en 3 dm lång snok. Fari jagade en tjäder som flaxade upp i trädtopparna. Lät hundaran simma i Stortjärna innan vi vände och traskade tillbaka till bilen.

Tillbaka till fiskbutiken och avslutade lite strömmingsstekning där innan vi skyndade hem för att byta lukt och kläder.

Kvällen tillbringade vi på Mellanfjärdens teater där vi såg premiären av Den Oplockade Gåsen / A table for one. Vilket skådespelargäng! Se den!

Efteråt avnjöt vi en trerätters supé på Sjömärket med min lillebror och hans tjej. Mycket trevligt och roligt.


Lördag: Jobb hela halva dagen. Kvällen bjöd på grillfest med två som ville avnjuta semesterns sista sötma innan grå vardagen tar vid igen. Glass och jordgubbar till bilder från sommaren och som avslutning en film på vår andra julteater (Skrömt i Juletid) som spelades in 2004. Ja jisses va små barnen var, och vilken rolig teater det blev :) Många minnen som väckter till liv igen :D Nostalgi!


Han med lite platsliggning och krypträning också. Kryp i slingor över gräsmattan resulterar att skutten med baken avtar och stegen ett och ett ökar. Klickern är bra där :)


Söndag: Sovmorgon! Frukost och grabbade sedan tag i all tvätt. Gjorde storrengöring på toaletten och fixade till det nya gästrummet. Han också med större delen av diskberget från gårdagen och dammsuga en del av huset innan det var dags att svida om igen, packa instrumenten och hoppa i bilen. Norrfjärden nästa och Café Skäret där 2till6 med bihang avslutade Skärets sista cafékväll för sommaren. Bihanget bestod av en durspelare och två musikaliska holländare som semestrar här i Mellanfjärden för sjunde året i rad och som blivit våra vänner.

När sista tonen klingadt ut och vi packat ihop all utrustning så började hällregnet.

Denna spelning förevigades på film också :) eller =::( det får lyssnarna avgöra.

Hemma igen till en lycklig hund. Tur vi har en hundglad dotter som förbarmar sig över honom när inte jag är hemma.

Nu hägrar De Målade Grottorna /Auel och en stor kopp te och macka.


Vi höres!

Ovido - Quiz & Flashcards