annicaj

Alla inlägg den 1 januari 2017

Av Annica - 1 januari 2017 20:11

....gömman bestod av en burk med lock i vilken det låg en loggbok och diverse små saker. Både barn (en leksaksbil) och vuxna (en cigarett) hade lagt i saker i gömman och skrivit i loggboken.
Kanske vi ska göra en gömma i fiskbutiken med något gott i - hihihi.

Fick hjälp med det sista för denna gång på tab-fodralet av Anna när hon kom från jobbet. Kantskar, glasade kanterna, färgade kanterna och till slut polerade kanterna. Nu är det bara någon form av spänne som fattas. Det får jag ta nästa gång.

Vi var varmt välkomnad av Molle när vi kom hem. Han kom från gäststugan där han har mat, vatten och varm sängplats och kan gå ut och in som han önskar när vi är borta korta turer. (Längre turer så anlitas en kattvakt)

Det var skönt att komma hem till sitt eget igen.

Tack Anna, Sebbe och Emil för en mysig nyårshelg.
Gott Nytt 2017!

Av Annica - 1 januari 2017 19:53

Blev bjuden till nyårsmiddag med dotter,sambo och fina Emil L.
Vi anlände tidigt på fm. Jag satte mig att sy på tab-fodralet genast. Dagen förflöt som en stafet. Mat och hundpromenader avlöste varandra.
Det blev vårrullar till förrätt, pad tai till varmrätt och en bananajättestorsplitt till efterrätt. Vid 12-slaget var vi som vaggande valrossar. Skålade i alkoholfri champange och önskade varandra ett gott nytt 2017.

Natten blev dock stressig för Asfari av allt smällande. Vid 4 somnade han äntligen. Tur att vi kunde sova länge på nyårsdagen, idag.

Anna åkte tidigt och jobbade. Jag sydde fodralet färdigt under dagen. Grabbarna tog med oss på en lite längre promenad med ett stopp vid en geocatch-gömma. Sebbe hade ceocatch-appen så han visade var gömman fans under en sten

Ovido - Quiz & Flashcards