annicaj

Alla inlägg den 10 juli 2016

Av Annica - 10 juli 2016 23:47

Älskar hemmadagar i ensamhet. Äter när det passar och gör vad som faller sig in. Idag blev det att ta reda på alla mina kringströdda kläder. Rent i garderoberna och annat till tvättkorgen. Strök klänningar så de är sommarkvällsredo. Fixade en slarvigt sydd dragkedja. Så nu är den osynlig. Sånt där "ufo" som aldrig blivit av. Men nu är den avklarad.
Vattnat blommor på altanen. Stuckit näsan i doftpionen och njutit - igen!
Vek alla torra lakan och stoppade in dem, hängde ut en ny omgång. Varit på korta hundpromenad. Stoppade hunden i duschen och schamponera honom. Sedan fort ut i solen där han fick torka i lugn och ro medan jag yinyogade på altanen samtidigt som jag solade den vita lekamen och lyssnade på Malou. Plockade fram borsten och borstade ur tre "tennisbollar" med gulvit päls på en nöjd hund.
Lasse kom hem och vi åt en rejäl räkmacka. Efter det hängde jag upp hängmattan på altanen la mig i den med filt och podd i öronen. Slumrade gott en timme.
Faktiskt har det verkligen varit semesterkänsla idag, riktigt skön avkoppling.
Lasse har varit på sitt favoritställe idag: parkeringsvakt vid Trolska med Tommy. Jobbar man ilag hela veckorna är det skönt att gå åt varsitt håll ibland. Men det får inte bli för långvarigt. Vi trivs ju ihop.

Tog sista varvet för kvällen med hunden. Tömde postlåda när jag passerade. Rätt facinerande att man kan gå och läsa tidningen klockan 23.30 i "dagsljus" så sent.

Det var den dagen det. Sovdags.
Hörs.

Av Annica - 10 juli 2016 00:19

Oj, vad tiden flyger fram. Första veckan i juli har redan passerat. Det är inte många veckor kvar nu till stängning av butiken och en hett efterlängtad semester. Men än är det högtryck.

Den här veckan har varit lite strulig.
1.Värmen gör att kompressorn inte håller kyla på båda diskarna så vi har fått köra med en disk. Kylkillarna jobbar för högtryck de med så det var bara att vänta. Men i går kom han och fixade till kylan. Så till veckan har vi fulla diskar igen.
2. Fiskleverantören hade säl-ätna skötar i måndags så vi blev utan strömming=inga inläggningar att fylla på med. Håller tummarna att Jonssons får fångst i helgen.
3. Sushiriset var inte beställt så det blev till att rensa ica-hyllan på ris.
4. Kassaapparaten havererade. Nu kör vi fullt ut med iZettle. Har beställt en kvittoskrivare till plattan. Nu är det bara fibern som ska installeras så är hela linjen våran egen.

Hoppas det är slut på elände nu för ett tag.

I kväll har vi varit på 40-årskalas och spelat. Det var olika konstelationer som uppträdde. Roligt att hänga med en gång.

Nu är det avkoppling i två dagar.
Hörs.


Doftpioner! En vit och en rosa. Doftar ljuvligt. Föredrar att kalla dem "doft"pioner för det är skillnad på doft och lukt!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Kategorier

Presentation

Länkar

Gästboken

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards