annicaj

Alla inlägg den 18 juni 2012

Av Annica - 18 juni 2012 22:01

Första dagen i butiken på allvar för säsongen. Rökning av fisk,inläggningar,såser,röror,paketering osv. Det första passet varade 13 timmar. Halv nio styrde vi upp i skogen för att se hur långt de kommit. Endast 7 dagar kvar till invigningen av den nya skogen. Spännande.

Den har nu fått färg på sig och kommer att bli såå häftig. Träffar Lena på flätningen. Hon sitter och fixar med årets sagoböcker. Får hjälp med att sammanställa alla som arbetat idag. Jag rapporterar vidare till ABF som samarbetar med Helena.

Emil och Lasse tittar på fotboll som vanligt. Undrar när det tar slut på alla matcher?


Annas student blev rolig. In till Hudik för att kolla på studenttåget. Alla glada finklädda ungdomar som äntligen får sommarlov - eller sommarjobb. Lätt var det att hitta igen dem eftersom Glada Hudikgymnasiet hade ett partytält där alla samlades både lärare och elever. Anna fick åka vrål-åk hem med Sandra. Där gäster, mat och dryck väntade. Många kom och gick under kvällen. Anna hade gjort en suveränt god fisk-smörgåstårta, Ann hade gjort en supergod smörgåstårta med skinka och ost. Pajer och jordgubbstårta blev det också. Mums. Fina presenter fick hon också.

 

   Dagen efter åkte hon och Sandra i en tjusig fin-bil igen till balen i vackra klänningar. Fick många fina bilder på dem och på de andra paren som anlände till Rådhusparken innan de traskade in på Gossip för balen. Rumlade om hela natten och hade kul.


Nu är kvällen sen. Det är en dag imorgon också. Ska skjutsa Anna till tåget som tar hene till mönstringen. Hoppas hon kommer in och hamnar där hon vill. Nu ska jag sova.

Vi hörs!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Kategorier

Presentation

Länkar

Gästboken

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards